Subscribed unsubscribe Subscribe Subscribe

DIE STERNTALER 【星の銀貨】

My daily life in Dallas, Texas, U.S.A.

Pumpkin soup

cooking
かぼちゃの季節です。
スーパーには、これ全部かぼちゃ?っ感じですごい種類と量のかぼちゃが並んでいます。
大きいのを何個も買っている人がいますが、きっと家の前に飾るんであって、食べるわけではないと思います。ないよね?

そんな中
Kabocha squash もありますよー。

アメリカのパンプキンもいろいろ挑戦したけど、水っぽいので、やっぱりkabochaに惹かれてしまいます。

クッキーやパンに混ぜたり、スープにしたり。
うーん。うまい。

***********************

Pumpkin season is coming!
There are many kinds of pumpkins in grocery store.
Some people buy a lot of big pumpkins on this season, I think they don't eat all of them, just decorate their house. Is it right?

There is also Japanese pumpkin 'Kabocha squash'.
I have tried other squashes, but they include a lot of water.
Then, I like Kabocha.

I made cookies and bread with Kabocha.
This is Kabocha soup. Delicious!

f:id:Nancylucci:20151011000218j:image